[rev_slider 14]

“Xelion is een goede basis om ICT kosten te verkleinen en om beheerstaken binnen onze afdeling verder te reduceren.”
Rob Bergfeld – Cordaan

Domotica in de zorg

De zorgmarkt verandert in sneltreinvaart. Dat stelt nieuwe eisen aan zorgverlenende organisaties. Nieuwkomers in de zorg hebben inmiddels bewezen wat voor een grote bijdrage slimme IT- en communicatietechnologie biedt in het behalen van concurrentievoordeel.

Xelion helpt steeds meer zorgorganisaties om communicatie met cliënten beter en efficiënter te maken. Zo gaat de kwaliteit omhoog terwijl er ook nog kosten bespaard worden. Dat geldt zowel voor eerstelijnszorg, thuiszorg als intramurale zorg. Xelion zorgt voor betere communicatie in de zorg!

Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen. Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

domotica in de zorg

Zorginstellingen en organisaties kiezen voor Xelion vanwege het optimale gebruiksgemak en de integratie met de specifieke bedrijfsvoering. Xelion ontwikkelt ook op basis van vragen van bestaande klanten in de zorg waarmee elke innovatie breed voor de markt inzetbaar wordt.

  • Testimonial
    Daniel Leijn, Eigenaar Treso B.V.

    Overal zorgeloos werken

    Met de Xelion 7 app beschikken we echt over de tools om overal te werken. Naast een compleet adresboek dat automatisch wordt bijgewerkt vanuit ons CRM systeem, kan iedere medewerker bellen, chatten en heeft toegang tot agenda’s en beschikbaarheid van collega’s. En gelukkig nooit gedoe met wegvallend verbindingen als 4G of wifi dekking slecht is.

Demo aanvragen

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficiënter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.