[rev_slider 11]

“Xelion6 groeit moeiteloos mee met de snelle uitbreiding van onze organisatie. Er worden telkens nieuwe relevante functies toegevoegd.”
Remco Nollen – Body en Fit

Klant contact centrum

Klanten worden steeds kritischer en verwachten dat zij snel en goed worden geholpen bij een klant contact centrum. Grote of kleine organisatie: een goede bereikbaarheid voor relaties is van cruciaal belang.

Xelion is niet alleen een volwaardige VoIP-centrale maar beschikt ook over zeer uitgebreide mogelijkheden voor het klant contact centrum. Dat is een aantal krachtige functionaliteiten die binnen het Xelion-pakket vallen zonder dat daarvoor extra betaald moet worden. Hiermee maakt Xelion een professioneel klantcontactcenter ook voor de wat minder grote bedrijven bereikbaar!

Xelion biedt naast een uitgebreide telefoniecentrale de functionaliteiten die nodig zijn om aan de specifieke wensen en eisen van een callcenter te voldoen. Elk bedrijf met een klant contact centrum kan makkelijk de VoIP-telefoniecentrale binnen het standaardpakket van Xelion uitbreiden met deze callcenterfunctionaliteiten.

Zo kunnen agents flexibel inloggen vanaf alle mogelijke locaties, gesprekken opgenomen worden en leidinggevenden eenvoudig meeluisteren met gesprekken voor kwaliteitsverbeteringen. Overzichtelijke wallboards voor inkomend en uitgaand verkeer en uitgebreide rapportagemogelijkheden maken Xelion tot contactcentersoftware die zowel bij kleine inhouse callcenters als grote gespecialiseerde partijen breed omarmd wordt.

VoIP Telefonie Oplossing voor Klant Contact Centrum

Xelion is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de snelst hostedtelefonie platforms in z’n soort. Dankzij het ruime aantal mogelijkheden voor een vast bedrag per maand kiezen veel MKB-ers voor de kracht van deze flexibele software.

Klanten die positief vertelden over Xelion brachten reeds vele nieuwe klanten aan. Ervaringen worden gedeeld en elke verbeteringen en innovaties wordt gedeeld met alle bestaande klanten!

  • Testimonial
    Jan Rozendaal, Directeur Looyint

    Beter klantcontact

    In Xelion 7 zijn een groot aantal rapporten beschikbaar die exact inzicht geven in het aantal inkomende gesprekken en de manier waarop die beantwoord worden. In de wallboard wordt nu ook real time de bereikbaarheid gerapporteerd waarmee je ieder moment inzicht hebt in de prestaties van het contact center. Ik heb Xelion bij verschillende organisaties ingezet als gebruikersvriendelijke en effectieve contactcenter applicatie.

Demo aanvragen

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficiënter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.