Klantcase Body & Fit

Xelion klantcase Body & Fit

Telefonische ondersteuning ‘core business’

Een groot deel van de klantcontacten loopt via de telefoon, mail, social media en binnenkort chat. Klanten bellen voor een product- of voedingsadvies of voor vragen rondom zendingen en facturen. 15 agenten verwerken wekelijks duizenden vragen van gebruikers. “Onze filosofie is niet om een klant die belt zo snel mogelijk weg te klikken. Wij investeren in een tevreden klantcontact door vragen gericht en goed af te handelen. Dankzij de integratie van Xelion6 met onze Robin webwinkelsoftware heeft de agent direct alle beschikbare klant- en ordergegevens voor zich. We hoeven dus geen overbodige vragen te stellen en kunnen direct ingaan op de vraag van de klant”, legt Remco uit.

Constant meten van kwaliteit

Remco wordt echt enthousiast als we over de wallboard spreken. De wallboard is een hulpmiddel voor het realtime presenteren van bereikbaarheidsinformatie van je organisatie. In één oogopslag zie je hoeveel gesprekken je hebt afgehandeld, de wachttijden en gemiddelde gesprekstijden. Een onmisbare tool voor iedereen die klantcontact hoog in het vaandel heeft, aldus Remco. ”Wij hebben een groot scherm in het klantcontact center opgehangen en zien direct of we de afgesproken kwaliteit behalen. Als we klanten of leveranciers op bezoek hebben zijn ze altijd onder de indruk. De wallboard geeft ons inzicht en draagt direct bij aan een betere service.” Naast de wallboard beschikt Xelion6 over diverse andere verrassende tools waarmee contact centers hun werk beter kunnen organiseren.

Meegroeien met veranderingen

Body & Fit werkt nu geruime tijd met Xelion. Op de vraag aan Remco of hij tevreden is met de destijds gekozen oplossing geeft hij aan: “Xelion6 is een toekomstvast systeem. Het is moeiteloos meegegroeid met de uitbreiding van onze organisatie. Daarnaast worden telkens nieuwe relevante functies toegevoegd. Zoals de wallboard en de integratie met ons ordermanagementsysteem. Dat vergroot de waarde van de oplossing voor ons continu. En dat is wat we willen!”

Xelion6 verbetert ons klantcontact

- Body & Fit