Klantcase SocialLane

Klantcase SocialLane

Alles draait om communicatie

SocialLane is een no-nonsense online marketingbureau waar enthousiaste mensen dagelijks de digitale wegen afstruinen voor bedrijven. Hiermee bereiken zij concrete resultaten die bijdragen aan de groei van de business. Bij marketingbureaus draait alles om communicatie. Des te meer reden om een goed telefoniesysteem te kiezen.

In 2016 stond SocialLane voor de keuze, wat te doen met de telefonieoplossing. Al gauw kwam de naam Xelion als een interessante partij naar voren. Waarom nu juist Xelion? Door de rijke mogelijkheden aan functionaliteiten. SocialLane heeft graag een visie gericht op de toekomst. Daar past Xelion binnen.

Jochem van Loon, directeur van SocialLane vertelt hierover: “Als mkb bedrijf waren wij op zoek naar een VoIP oplossing met perspectief naar de toekomst. Zodat we voorbereid zijn op groei en de communicatie die daarbij past. Met Xelion hebben we deze oplossing gevonden. Een gebruiksvriendelijke, innovatieve en betaalbare oplossing.”

Focus op groei en communicatie

Dit perspectief naar de toekomst kwam al snel naar voren, dankzij de uitgebreide mogelijkheden aan koppelingen met andere softwarepakketten. “Toen wij voor Xelion kozen, bood Xelion al verschillende pakketten aan waarmee het telefoniesysteem kon koppelen. Eind 2017 kwam hier Teamleader bij, het CRM pakket waar SocialLane gebruik van maakt. Dat is nou typisch zo’n voorbeeld van de focus op groei en communicatie”.

Dankzij de implementatie van de integratie tussen Xelion en het CRM Teamleader, werd de communicatie van het online marketing bureau nog meer geordend. “Ik zie nu dat ik alle nummers uit het CRM nu in mijn iPhone heb. Dat is erg handig.”

Wat de toekomst gaat brengen is natuurlijk altijd lastig te voorspellen. Maar online marketing specialisten verdiepen zich graag in trends en ontwikkelingen. Een opkomende ontwikkeling voor de komende jaren is gebruiksvriendelijkheid. Het is niet meer het merk waar mensen ambassadeur van worden, maar het is de interface waar mensen zich mee verbonden voelen. Dankzij de vergaande mogelijkheden van het Xelion communicatieplatform, is het opzetten en onderhouden van contacten met klanten erg eenvoudig geworden. Dat maakt het nog leuker om de marketing uit te voeren.

No-nonense communicatie

SocialLane is een hard werkend en professioneel online marketing bureau. Onder de norm ‘doe maar normaal, doe je gek genoeg’, maken zij graag gebruik van de uitgebreide set aan mogelijkheden van het telefonieplatform. Dat is wat we bij Xelion noemen, klanten die gek zijn op de interface van Xelion!