Testimonials 2

 • Testimonial

  Cordaan

  Rob Bergfeld, Cordaan, Bekijk case

  Bestaande telefoniesystemen zijn te beperkt en bieden niet de flexibiliteit die wij als zorgverlener nodig hebben om in te spelen op de snelle veranderingen in onze sector. Xelion is een goede basis om ICT-kosten te verkleinen en om beheerstaken binnen onze afdeling verder te reduceren. En daar komt nog bij dat onze gebruikers de Xelion-app gemiddeld met een 8 waarderen!

 • Testimonial

  Lentink Accountants

  Piet de Bruin, Lentink Accountants, Bekijk case

  Het aanbod dat Xelion ons deed kon bijna niet kloppen, dachten wij. Dat Xelion zo veel beter betaalbaar is dan zijn concurrenten en toch veel meer functies biedt, was eerst moeilijk te geloven. Nadat ook de implementatie probleemloos verliep en het systeem vlekkeloos werkte, was iedereen direct enthousiast over alle opties. We willen niet meer zonder.

 • Testimonial

  Body en Fit

  Remco Nollen, Body en Fit, Bekijk case

  Xelion6 groeit moeiteloos mee met de snelle uitbreiding van onze organisatie. Er worden telkens nieuwe relevante functies toegevoegd. Zoals de wallboard en de integratie met ons ordermanagementsysteem. Dat vergroot de waarde van de oplossing voor ons continu. En dat is wat we willen!