Testimonials

 • Testimonial
  Daniel Leijn, Eigenaar Treso B.V.

  Overal zorgeloos werken

  Met de Xelion 7 app beschikken we echt over de tools om overal te werken. Naast een compleet adresboek dat automatisch wordt bijgewerkt vanuit ons CRM systeem, kan iedere medewerker bellen, chatten en heeft toegang tot agenda’s en beschikbaarheid van collega’s. En gelukkig nooit gedoe met wegvallend verbindingen als 4G of wifi dekking slecht is.

 • Testimonial
  Jan Rozendaal, Directeur Looyint

  Beter klantcontact

  In Xelion 7 zijn een groot aantal rapporten beschikbaar die exact inzicht geven in het aantal inkomende gesprekken en de manier waarop die beantwoord worden. In de wallboard wordt nu ook real time de bereikbaarheid gerapporteerd waarmee je ieder moment inzicht hebt in de prestaties van het contact center. Ik heb Xelion bij verschillende organisaties ingezet als gebruikersvriendelijke en effectieve contactcenter applicatie.

 • Testimonial
  Rainier Kwakkenbos, CEO Kirema · Personalize IT

  Operational excellence De Xelion Rest API is goed gedocumenteerd en maakt het voor ons eenvoudig om gegevens uit het telefonie systeem te integreren met bijvoorbeeld order-managment of ticketing. Dit levert simpelweg tijdwinst op omdat we klanten sneller kunnen helpen en direct de juiste informatie bij de hand hebben.

 • Testimonial
  Mark Tsoutsanis, Partner/Advocaat Cees Advocaten

  Veiliger werken

  Xelion 7 voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De verbeterde functionaliteiten in combinatie met de door Xelion 7 geïmplementeerde privacy compliance is voor Cees Advocaten N.V. doorslaggevend geweest voor onze keuze voor Xelion.