[rev_slider 41]

“We bellen altijd met recente gegevens. Als iemand ons belt, zien we meteen wie dat is.”
Ard Jongeneel – Jongeneel transport

VoIP resellers

Xelion werkt met zorgvuldig geselecteerde VoIP resellers, die allen getraind zijn op Xelion kennis. Hier kunnen bedrijven terecht voor een aanbod, voor advies, voor een installatie, maar ook voor onderhoud en beheer. Het fijne aan de VoIP resellers is dat zij aan belangrijke eisen kunnen voldoen. Zo zal het voor het ene bedrijf belangrijk zijn als de beheerder van het telefoniesysteem in de buurt gevestigd zit. Voor een specialistisch bedrijf is juist weer specifieke kennis vereist, waarbij afstand geen issue is. Speciaal voor hen zijn er ICT VoIP resellers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de zorg, retail of finance.

Het voordeel van een hoofdkantoor in Nederland, is dat korte lijnen mogelijk zijn. Mocht één van de Xelion VoIP resellers het probleem niet kunnen oplossen, kunnen ze heel eenvoudig contact opnemen met het Xelion kantoor gelegen in Delft. Maar ook voor wensen ‘op maat’ kan strak gecommuniceerd worden. Korte lijnen en snel schakelen; dat is wat bedrijven nodig hebben.

Veel bedrijven hebben hun IT goed geregeld. Gek eigenlijk, dat in veel gevallen de CT ontbreekt. Informatietechnologie is in dat geval goed geregeld, terwijl communicatietechnologie hierin achterwege blijf. Opmerkelijke constatering, aangezien juist de communicatie binnen bedrijven en richting de buitenwereld nu juist zo belangrijk is.

Onze VoIP resellers ontzorgen het bedrijf naar behoefte. Allereerst kan de telefonie precies worden gerouteerd hoe het het meest optimaal werkt voor bedrijven. Daarnaast omvat het Xelion platform ook andere vormen van communicatie, zoals SMS en chat. Aanvullend hierop is het mogelijk om Xelion te koppelen aan informatietechnologie zoals CRM pakketten. Op die manier is niet alleen de IT afdeling centraal binnen het bedrijf, ook de communicatie kan hierop worden aangesloten.

VoIP reseller

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

In veel functies is het een voordeel niet verbonden te zijn aan één vaste plek. Maar ook de functies, waarbij dat in het verleden geen enkel probleem was, maken een digitale transformatie. De werkplek is tegenwoordig digitaal en mobiel. Dankzij de Xelion vast-mobiel integratie, wordt de smartphone onderdeel van de telefoniecentrale. Hierdoor kan men ten alle tijden uitbellen met het vaste nummer en is het up-to-date adresboek altijd beschikbaar.
VoIP app reseller

Vaste nummer altijd te gebruiken

De Xelion app is een hele handige app, waardoor zakelijk en privé, ondanks 1 device, compleet gescheiden wordt. Zet de app simpelweg op niet storen, en er zullen geen telefoontjes binnenkomen.

Adresboek altijd te gebruiken

Binnen deze app zit ook het complete adresboek, met up-to-date contacten. Zo hoef je niet meer een dubbel adresboek bij te houden.

Inzichtelijke bereikbaarheid

Na een korte uitleg van de Xelion VoIP reseller, kunnen periodiek rapporten worden gegenereerd, waardoor de bereikbaarheid compleet inzichtelijk worden gemaakt.

  • Image 3
  • Image 4

Sommige van de Xelion VoIP resellers hebben een specialisme. Zo zijn er resellers die alles af weten van de zorg, terwijl andere met gemak een klant contact centrum inrichten. Ondanks deze specialistische mensen, zijn veel van deze sector specifieke functies, standaard in Xelion begrepen.

ZORG

Xelion helpt steeds meer zorgorganisaties om de communicatie onderling en met cliënten beter en efficiënter te maken. Dat geldt zowel voor eerstelijnszorg, thuiszorg als intramurale zorg. Door de communicatie beter, sneller en efficiënter te laten verlopen, kan vooral in noodsituaties het verschil worden gemaakt. Veel zorgfunctionaliteiten zitten standaard in Xelion inbegrepen. Maar specifieke wensen kunnen invulling worden gegeven dankzij maatwerk van Xelion.

KLANT CONTACT CENTRA

Ook de klant contact centrum functies zullen standaard door de Xelion VoIP reseller worden geleverd. Wachtrijen, meeluisteren, meefluisteren, telefoongesprekken afleveren, wallboards etc. Maar ook hierbij kan er maatwerk worden geleverd, zoals de Xelion MultiPresence Portal.

API mogelijkheden van VoIP resellers

Maatwerkmogelijkheden

Xelion werkt met een open API, wat inhoudt dat derde partijen slimme softwareoplossingen tegen de software aan kunnen bouwen. Op die manier kunnen bijvoorbeeld CRM pakketten aan Xelion gekoppeld worden, waardoor klanten contacten automatisch gesynchroniseerd worden, gesprekken vanuit de CRM kunnen worden opgezet en klantkaarten direct openen zodra er een telefoongesprek binnenkomt. Maar ook bovengenoemd voorbeeld van de Xelion MultiPresence Portal is een voorbeeld van maatwerk. Hierbij kunnen centrale recepties meteen de beschikbaarheid van de medewerkers van de verschillende bedrijven inzien.
Meer informatie over de API

Waarom huidige klanten voor Xelion hebben gekozen? Lees onderstaande klantcases en lees hoe huidige klanten Xelion ervaren.

Demo aanvragen

Benieuwd naar alle bovengenoemde functionaliteiten en deze eens in het echt ervaren? Vraag een demo aan en een passende Xelion VoIP reseller komt deze graag geven.