[rev_slider 39]

“Wat het mooie van Xelion is, er komen telkens krachtige functies bij die ons helpen ons werk beter uit te voeren.”
Vera Hogewoning – FreeVoice

VoIP Telefooncentrale

Klanten worden steeds kritischer en het verschil zit in de kleine dingen. Snel en goed aan de telefoon geholpen worden bijvoorbeeld, kan de klanttevredenheid waarborgen. Het maakt niet uit of je organisatie groot of klein is, een goede bereikbaarheid is cruciaal om de relatie in stand te houden.

Xelion biedt naast een uitgebreide VoIP telefooncentrale, de functionaliteiten die nodig zijn om aan de specifieke wensen en eisen van een callcenter te voldoen. Elk bedrijf met een klant contact centrum kan makkelijk de VoIP telefoniecentrale binnen het standaardpakket van Xelion uitbreiden met deze callcenterfunctionaliteiten.

Feitelijk zou ieder bedrijf de telefooncentrale moeten inrichten als een waar callcenter. Op die manier kunnen klanten sneller en kwalitatief beter te woord worden gestaan. Maar ook andere functionaliteiten zorgen ervoor dat klanten niet onnodig lang wachten en maken het minder vervelend.

Er was een tijd dat het regelen van de telefoniecentrale een bijzaak was, een taak die iemand er naast deed. Die tijd is voorbij. Door de opkomst van de VoIP telefooncentrale, is het organiseren van de telefonie onderdeel geworden van de IT-afdeling. Hierdoor is de volgende stap gezet in de strategie van Organised Communication (OC).

Organised Communication is ten eerste terug te vinden in één platform waarin alle communicatie kan worden opgezet en teruggezocht. Daarnaast is al deze informatie ook perfect terug te vinden op de mobiele telefoon. Ook vaste gesprekken kunnen volledig met de smartphone worden afgehandeld. Naast deze perfecte integratie van vast en mobiel, zijn er ook integraties mogelijk met andere softwarepakketten. Dankzij de API, kan bijvoorbeeld een CRM pakket worden geïntegreerd met de VoIP Telefooncentrale. Zo is altijd alle informatie voorhanden. Wanneer er een klant opbelt, wordt bijvoorbeeld meteen de klantkaart geopend. Door andere softwarepakketten te integreren, ontstaat er een georganiseerde manier van communicatie.

VoIP centrale

DE MOBIELE APP VAN XELION, ALS ONDERDEEL VAN DE VOIP TELEFOONCENTRALE

Dankzij de mogelijkheden van met de smartphone bellen met het vaste nummer en de integratie van softwarepakketten, is er perfecte informatiedeling mogelijk. Dit biedt kansen voor de flexibele manier van werken. Zo is de tijd waarin alleen op kantoor gewerkt wordt, met een vaste pc en een bureautelefoon verleden tijd. Het is zeer efficiënt als altijd alle informatie voorhanden is. De werkplek wordt hiermee met recht een mobiele en digitale werkplek. Een greep uit de functionaliteiten binnen Xelion die dit mogelijk maken:
VoIP Telefooncentrale

Vast nummer op ieder device

Dankzij de Xelion app kun je op de vaste telefoon, pc, laptop en smartphone bereikbaar zijn. Op kantoor, onderweg of thuis, het maakt niet uit. ’s Avonds klaar met werken? Zet de app eenvoudig op niet storen en de scheiding tussen privé en zakelijk kan eenvoudig worden gewaarborgd.

Altijd alle contacten

Het adresboek van Xelion is beschikbaar voor alle medewerkers (tenzij anders aangegeven) en op ieder device up-to-date. Dankzij de koppeling met CRM pakketten, zijn zelfs de veranderingen die in het CRM pakket worden doorgevoerd direct waar dan ook beschikbaar.

Controle op bereikbaarheid

Of deze digitale werkplek nu daadwerkelijk voordelen met zich mee brengt? De VoIP centrale van Xelion bevat uitgebreide en overzichtelijke rapportages waarin dit kan worden geanalyseerd. Hiermee is ook direct zicht op waar mogelijk bijgestuurd kan worden wat betreft capaciteit.

  • Image 3
  • Image 4

De VoIP telefooncentrale van Xelion is standaard uitgerust met een enorm uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Binnen deze standaard mogelijkheden, zijn er een aantal uitermate geschikt voor specifieke bedrijfssituaties.

 

Customer Contact Centers

Xelion is perfect toepasbaar voor Customer Contact Centers. Zo kunnen agents flexibel inloggen vanaf iedere locaties, kunnen gesprekken opgenomen worden en leidinggevenden eenvoudig meeluisteren met gesprekken voor kwaliteitsverbeteringen. Overzichtelijke wallboards voor inkomend en uitgaand verkeer en uitgebreide rapportagemogelijkheden maken Xelion tot contactcentersoftware die zowel bij kleine inhouse callcenters als grote gespecialiseerde partijen breed omarmd wordt en een effectieve telefooncentrale waarborgt.

 

Zorg Telefooncentrale

Seconde tijdwinst kan levens redden. Met die insteek heeft Xelion de VoIP centrale ontwikkeld. Door het centraal stellen van de communicatie tussen medewerkers onderling en de communicatie met cliënten, kan er direct en doeltreffend contact zijn op de gewenste momenten. Op één toestel worden de zorgalarmen en verdere vormen van communicatie bij elkaar gebracht. Zo heeft iedere zorgmedewerker alle zorgcommunicatie compleet georganiseerd.

API Mogelijkheden van VoIP centrale

API Mogelijkheden

Application Programming Interface maakt het mogelijk om met andere softwarepakketten contact te maken met Xelion. Hierdoor is er uitstekende integratie mogelijk. Alle informatie wordt binnen de systemen uitgewisseld. Altijd alle informatie voorhanden die vereist is, en ook niet meer dan dat.
Meer informatie over de API

Benieuwd naar hoe klanten Xelion ervaren? Lees meer over waarom deze bedrijven hebben gekozen voor de flexibiliteit en de mogelijkheden van de VoIP telefooncentrale van Xelion.

Demo aanvragen

Benieuwd hoe deze VoIP centrale de klantervaring kan verbeteren? Vraag een live demonstratie aan en ervaar zelf welke voordelen Xelion oplevert.