VoIP telefonie voor het MKB

Overal & altijd bereikbaar

Bent u onderweg, op vakantie, bij een klant of zit u gewoon op kantoor? Met de Xelion app bent u met het vaste nummer overal bereikbaar, zowel op laptop, mobiel als bureautelefoon.

Uitgebreide functionaliteiten

Xelion6 biedt uitgebreide functionaliteiten, zoals wachtmuziek, groepsgesprekken, wallboards, Outlookintegraties enzovoorts.

Voor iedereen toegangelijk

De handige softphone en mobiele app van Xelion maakt VoIP bellen voor het MKB voor iedereen toegankelijk.

“De API van Xelion stelt organisaties in staat hun processen te verbeteren en daardoor efficiënter te werken. Niet alleen bij het verwerken van klantvragen of bij inzicht in bereikbaarheid zoals bij AfterPay. Maar ook op terreinen als incasso, logistiek of toegangscontrole zijn de kansen groot. In workshops helpt Xelion om gebruikers de mogelijkheden van de API te vertalen naar een concrete aanpak om een proces slimmer in te richten. En daarmee bewijst Xelion de kracht van Organised Communication voor bedrijven die zich willen onderscheiden in de markt.”
Afterpay

“Het systeem beschikt over sterke mogelijkheden om onze bereikbaarheid te verbeteren. En ook onze ambulante mensen kunnen hun werk stukken beter doen, omdat ze altijd in contact staan met hun collega’s op kantoor. Met Xelion 6 winnen we tijd en kwaliteit”
Jongeneel Transport

Xelion VoIP voor het MKB is geschikt voor

Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie

Xelion zorgt met de uitgebreide functionaliteiten en flexibiliteit dat de communicatie optimaal is geregeld voor organisaties.

Callcenter

Klant contact center

Met onze uitgebreide functionaliteiten zoals wallboards, recording en rapportages voldoet Xelion aan alle wensen en behoeften van klant contact centers.

Lees meer
Zorgsector

Zorgsector

Xelion helpt steeds meer zorgorganisaties om communicatie met cliënten beter en efficiënter te maken. Dat geldt zowel voor eerstelijnszorg, thuiszorg als intramurale zorg.

Lees meer

Xelion biedt een uitgebreide verzameling aan functionaliteiten

img01

Groepsgesprek

Het opzetten van een groepsgesprek is eenvoudig voor iedereen die met de Xelion softphone werkt.

img01

Wachtmuziek

Muziek of een boodschap naar keuze als iemand wordt doorverbonden of moet wachten.

img01

Mobiel als Xelion telefoon

Een smartphone met app kan als volwaardige Xelion telefoon worden gebruikt.

img01

Voicemail

Elke Xelion gebruiker kan zijn eigen voicemail inspreken. Als je wilt worden voicemails automatisch als email afgeleverd.

De zakelijke oplossing voor het MKB

Xelion biedt de zakelijke oplossing voor het MKB. Met een uitgebreide set aan functionaliteiten kan het klantcontact worden verbeterd op het gebied van zakelijke telefonie. Ook wanneer de juiste persoon even niet bereikbaar is, kan de klant te woord worden gestaan. Naast telefonie, kan men met Xelion ook sms berichten of chatten met collega’s.

Waarom VoIP telefonie van Xelion?

  • Wallboards om de bereikbaarheid te tonen
  • Eenvoudig wijzingen toepassen
  • Slim en snel een telefoongesprek afleveren
  • Meeluisteren voor trainingsdoeleinden
  • Bellen vanuit ieder device
  • Rapportages over bereikbaarheid en belgedrag

Demo aanvragen

Benieuwd wat de Xelion6 kan bieden? Vraag hier gratis een demo aan.

Een aantal tevreden klanten van Xelion

Veel MKB’ers hebben de afgelopen maanden gekozen voor de flexibiliteit en de mogelijkheden van Xelion VoIP voor het MKB. Lees zelf de redenatie en de ervaringen van deze klanten.

AfterPay
smit dorlas logo