[rev_slider 28]

BETERE BEREIKBAARHEID, MAKKELIJKER COMMUNICEREN

Xelion is een zeer complete telefooncentrale uit de cloud die alle zakelijke communicatie optimaal organiseert. Deze VoIP-software biedt de meeste mogelijkheden in z’n klasse voor een standaard lage prijs per gebruiker per maand. Hiermee kan er vanuit de pc, laptop en smartphone met één vast nummer gebeld worden. Dat betekent geen grote investeringen in hardware en tegelijkertijd ook nog eens maximale flexibiliteit!

Naast telefonie ondersteunt Xelion chat, beeld en sms. Het maakt de communicatie intern en extern veel efficiënter vanwege de koppeling met het adresboek en de agenda van Outlook. Alle communicatie met relaties kan worden opgenomen, teruggeluisterd en worden gedeeld met collega’s. Dankzij de unieke mobiele app is de vast-mobiele integratie bij Xelion echt ‘state-of-the-art’. Dat en nog veel meer mogelijkheden maken dat Xelion voor veel bedrijven keuze #1 is.

Benieuwd hoe het werkt? Vraag direct de demo aan en ervaar het zelf!

hardphone xelion6

XELION BIEDT VEEL MEER DAN TELEFONIE ALLEEN

In de huidige wereld van zakelijke communicatie staat telefonie niet meer op zichzelf. Xelion heeft heel veel ervaring met de koppelen van telefonie aan CRM en andere bedrijfsapplicaties. Daarom is Xelion ook zo populair in de financiële dienstverlening, overheid, onderwijs, retail, en zorgsector. Zoveel mogelijkheden zijn standaard al aanwezig. Mocht er een specifieke wens zijn, dan is Xelion met zijn hoofdkantoor en ontwikkelaars in Delft altijd dichtbij en bereikbaar. Dat maakt Xelion niet alleen tot perfecte communicatiesoftware, maar ook nog eens een heel prettige partner om mee te werken.

De meest uitgebreide en flexibele telefooncentrale uit de cloud.

Één vast nummer

Gebeld worden en bellen op één vast nummer via vast toestel, pc of smartphone. Optimale vast-mobielintegratie door unieke app.

Zo veel mogelijkheden, zo makkelijk

Complete telefoniefuncties als wachtrijen, slimme routering van gesprekken, keuzemenu’s, belgroepen, doorschakelingen… en dat allemaal heel eenvoudig zelf in te stellen.

Elke organisatie beter klantcontact

Het mooiste van Xelion is dat het klantcontact zo veel beter wordt. Dankzij een aantal functies uit de callcenterwereld wordt iedere organisatie optimaal bereikbaar.

Xelion app voorbeeld

VRAAG NU EEN DEMO AAN!

Xelion heeft in heel Nederland ICT-dienstverleners als partners die altijd dichtbij zitten en elke organisatie snel en vakkundig van de juiste offerte en implementatie kunnen voorzien. Het gehele proces van de keuze voor Xelion tot de installatie kan al binnen een aantal werkdagen gerealiseerd worden.
Vraag nu een gratis professionele demonstratie aan!

Open chat
Hello????

Hoe kunnen we u helpen?

How can we help you?

Wie können wir Ihnen helfen?