Revolution Slider Plugin Not Installed/Deactivated or No Revolution Slider entries created. Prepare the Revolution Slider or choose a different slider type in page edit window.
“We kunnen zelf veel zaken in Xelion6 aanpassen waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen.”
Klaus Berger – Smit & Dorlas

VOIP MKB

Midden- en kleinbedrijf zijn erg goed in een bepaalde specialiteit. Belangrijk is dan ook dat de processen binnen het bedrijf goed lopen en dat de medewerkers kunnen focussen op wat er daadwerkelijk toe doet. Telefonie binnen middelgrote en kleine bedrijven is erg belangrijk. Vaak is er geen enorme call center afdeling aanwezig, maar is goede bereikbaarheid cruciaal. De VoIP MKB oplossing biedt kansen. Met een uitgebreide set aan functionaliteiten, een vaste prijs per maand en een eenvoudig beheer na implementatie, is dit de ideale oplossing voor om te kunnen focussen op waar ze goed in zijn.

>> Benieuwd wat Xelion je kan bieden? Vraag hier een gratis live demonstratie aan.

Wil je teruggebeld worden?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen je zo spoedig mogelijk terugbellen.

voip mkb

Goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf belangrijk. Dankzij Xelion kan de bereikbaarheid optimaal georganiseerd worden met VoIP MKB. Zo kunnen er belgroepen worden ingesteld, zodat de telefoon bij meerdere mensen gaat rinkelen. Daarnaast kan de routering compleet naar wens worden ingericht. Verder kunnen medewerkers ook onderweg bereikbaar zijn met de handige Xelion app.

De smartphone is centraal komen te staan in zakelijke communicatie. Langzaam gaan we toe naar een mobile-only strategie. Vooral voor MKB bedrijven waarbij medewerkers veel onderweg zijn, is dit een erg nuttige aanvulling op het telefoniesysteem met het oog op de toekomst.

Benieuwd hoe het werkt? Vraag direct de demo aan en ervaar het zelf!

Xelion 7 trailer

Benieuwd naar hoe de nieuwste versie van Xelion VoIP telefonie gaat werken? Beelden zeggen meer dan woorden, dus in dit filmpje proef je al een klein beetje van de Xelion 7 app. Mocht dit jouw interesse hebben gewekt, kom dan langs om Xelion 7 te bekijken voor een live demonstratie.

Veel meer dan alleen VoIP MKB

Tegenwoordig is telefonie niet meer een stand alone oplossing. Het compleet integreren van alle processen bevordert de productiviteit van bedrijven. Xelion heeft een complete Xelion Market Place, waarin allerlei CRM en ERP pakketten staan. Deze pakketten kunnen bovendien gemakkelijk met Xelion gekoppeld worden. Op die manier wordt de informatie onderling uitgewisseld en lijkt het voor de gebruiker 1 systeem. Maar ook andere softwaretoepassingen zijn ontwikkeld, zoals het tonen van het Xelion wallboard op de website, zodat de beller kan inschatten wat een gunstige tijd is om te bellen.

Dankzij deze toepassingen kan Xelion VoIP voor het MKB extra relevant worden gemaakt voor bedrijven in specifieke sectoren, zoals:

  • de financiële sector
  • overheid
  • onderwijs
  • retail
  • zorgsector

In deze Market Place worden al heel veel toepassingen aangeboden. Mochten er specifieke wensen zijn, dan kan er maatwerk geleverd worden. Dat maakt Xelion een fijne en toegankelijke partner om mee samen te werken.

Xelion biedt de meest uitgebreide en flexibele VoIP centrale, waarmee MKB bedrijven bereiken wat ze willen, en dat is een goede bereikbaarheid van de organisatie.

Één vast nummer

Bellen en gebeld worden op het vaste nummer is niet alleen mogelijk op de traditionele bureautelefoon, maar ook op de pc of smartphone. Xelion biedt optimale vast-mobielintegratie door de unieke app.

Toegankelijk

Uitgebreide functionaliteiten, zoals gewenste routering van gesprekken, wachtrijen, keuzemenu’s, belgroepen, doorschakelingen enzovoort… en dat alles kan men heel eenvoudig zelf instellen.

Verbetering van de klantervaring

Ook al heeft de organisatie geen call center, toch kunnen de call center functionaliteiten die standaard in Xelion zijn inbegrepen ervoor zorgen dat de klantervaring aanzienlijk verbetert.

Xelion werkt met zorgvuldig geselecteerde partners, die de installatie en het onderhoud kunnen doen. Het voordeel hiervan is dat de partner altijd dichtbij gelegen zit. Wanneer er problemen zijn kan er snel geschakeld worden. Daarnaast hebben veel van de Xelion partners een eigen specialiteit. Zo weten sommige partners alles van zorgoplossingen, terwijl andere een compleet klant contact center inrichten.
Het voordeel van een Nederlandse vendor is dat er snel geschakeld kan worden. Zo profiteren MKB bedrijven van de kleinschaligheid van de Xelion partners, maar ook van de toegankelijkheid tot de maker van de software. De lijnen zijn kort.

Internationale VoIP oplossing

Xelion is van oorsprong een echt Nederlands product. Inmiddels breidt het gebruik van Xelion ook buiten Nederland gestaag uit. Zo heeft Xelion een vestiging in Engeland en Duitsland. Maar ook in Spanje, Ierland en Scandinavië zijn er partners acties. Niet alleen in Nederland profiteren MKB bedrijven van de VoIP MKB oplossing, ook in andere landen is Xelion dagelijks op de computer geopend.

LIVE DEMONSTRATIE!

Xelion heeft in heel Nederland ICT-dienstverleners als partners die altijd dichtbij zitten en elke organisatie snel en vakkundig van de juiste offerte en implementatie kunnen voorzien.
Vraag nu een gratis professionele demonstratie aan!