Revolution Slider Plugin Not Installed/Deactivated or No Revolution Slider entries created. Prepare the Revolution Slider or choose a different slider type in page edit window.
“Wat het mooie van Xelion is, er komen telkens krachtige functies bij die ons helpen ons werk beter uit te voeren.”
Vera Hogewoning – FreeVoice

VoIP Provider

Xelion is de VoIP provider die ervoor zorgt dat spreekverkeer vanuit de cloud over IP gaat. Xelion optimaliseert met een zeer compleet pakket aan functionaliteiten alle zakelijke communicatie optimaal. Deze VoIP telefonieoplossing biedt de mogelijkheid om vanuit de pc, laptop en smartphone met één vast nummer te bellen en gebeld te worden. Xelion dient niet alleen als VoIP provider, maar ondersteunt ook chat en sms.

Al deze functionaliteiten kunnen gebruikt worden op mobiel en laptop, waardoor het de flexibiliteit van de organisatie optimaliseert. Daarnaast wordt alle communicatie georganiseerd. Door de koppeling met het adresboek en de agenda van Outlook wordt de Organised Communication gewaarborgd.

Benieuwd naar deze uitgebreide vorm van Organised Communication die deze VoIP provider aanbiedt? Lees verder en vraag direct een live demonstratie aan.

Xelion 7

Wilt u teruggebeld worden?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Zakelijke telefonie is de bestaansvoorwaarde van elk communicerend bedrijf. Xelion is dé VoIP aanbieder uit de cloud in de wereld van de hosted telefonie, waarmee bedrijven hun complete bedrijfscommunicatie op orde brengen. Op de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone.. het maakt niet uit, medewerkers zijn altijd en overal bereikbaar. Hiermee wordt de optimale bereikbaarheid van de organisatie behaald. Met alle waardevolle en uitgebreide functionaliteiten, biedt de VoIP provider Xelion een centraal punt in de organisatie.

Het vaste nummer is altijd binnen handbereik, met de unieke Xelion app. Hiermee is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfssituatie. Integraties met andere softwarepakketten zijn gemakkelijk te maken. Dit maakt Xelion een VoIP provider, die voor een uitstekende klantervaring zorgt.

VoIP provider

DE MOBIELE APP VAN DE XELION VOIP PROVIDER

Binnen de zakelijke communicatie, is de smartphone centraal komen te staan. Na mobiel-tenzij en vast-mobiel integratie, komt de tijd van mobile-only steeds dichterbij. Dankzij de VoIP aanbieders, is het makkelijker om de smartphone onderdeel te laten zijn van de telefooncentrale. Xelion heeft een volwaardige mobiele app voor alle Xelion gebruikers, waarmee alle functionaliteiten die in een vaste omgeving aanwezig waren, nu ook onderweg voorhanden zijn. Voordelen hiervan zijn:
Voip Zakelijk telefonie Xelion 7

Overzicht

Doordat de smartphone app onderdeel is geworden van de telefooncentrale, is ook alle informatie beschikbaar op de smartphone. Dat zorgt voor overzicht en compleetheid van informatie, waar en wanneer ook nodig.

Toename bereikbaarheid

Het is mogelijk om met één vast nummer bereikbaar te zijn voor alle zakelijke gesprekken. Het maakt niet uit of je op kantoor bent, thuis of onderweg, dankzij de mobiele app kan er altijd gebeld worden met het vaste nummer, en is men altijd bereikbaar op het vaste nummer.

Controle

Andersom heeft het als voordeel dat bedrijven controle hebben over de communicatie die via de smartphone plaatsvindt. Zo kan er worden nagegaan hoeveel inkomende en uitgaande calls er zijn geweest.

  • Image 3
  • Image 4

Communicatie is over de gehele bedrijfsbreedte belangrijker geworden. Die belangrijkheid maakt het urgent de communicatie niet omslachtig in te zetten. Het overtypen van een telefoonnummer vanaf het computerscherm in de desktelefoon is daar een voorbeeld van. Het duurt onnodig lang en de kans op fouten is ook nog eens groter. Communicatie is vaak omslachtig geregeld middels verschillende communicatiepakketten naast elkaar.

Xelion VoIP provider is van mening dat dat beter kan. Alle communicatie binnen Xelion van SMS tot chat, van email tot calls, is centraal georganiseerd. Zo kan dit worden teruggezocht in de softphone of in de mobiele app. Dankzij de API zijn alle functies van Xelion ook nog eens aan te roepen via externe applicaties. Hierdoor wordt informatie van andere softwarepakketten automatisch gesynchroniseerd. Niet meer dubbel invoeren van adresboeken, maar één centrale plaats waar alle informatie te vinden is.

API mogelijkheden van VoIP providers

SMS Mogelijkheden

De VoIP aanbieder levert een handige SMS dienst als onderdeel van Xelion. SMS, dat gebruikt toch niemand meer? Niets is minder waar. SMS is waardevol, en de kansen zijn uitgebreid. Van het functioneel op de hoogte stellen van een afspraak tot het sociaal gebruik van de SMS, de mogelijkheden zijn groot.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Xelion? Vraag direct een live demonstratie aan van de VoIP aanbieder, en ervaar zelf welke voordelen dit voor de organisatie oplevert.

LIVE DEMONSTRATIE

Benieuwd hoe deze VoIP centrale de klantervaring kan verbeteren? Vraag een live demonstratie aan en ervaar zelf welke voordelen Xelion oplevert.

Open chat
Hello????

Hoe kunnen we u helpen?

How can we help you?

Wie können wir Ihnen helfen?