“Dankzij Xelion is onze belhistorie voor alle medewerkers direct overzichtelijk en overdraagbaar geworden.”
Eric Luteijn – Sellair

Zakelijke telefonie

VoIP-telefonie is de standaard geworden in zakelijke telefonie. Lagere kosten enerzijds en het ruime scala aan mogelijkheden anderzijds maken bellen over internet populair. Xelion heeft er altijd een sport van gemaakt om de beste te zijn in de VoIP-klasse. Zo is Xelion altijd technisch vooruit en is het optimaal flexibel in gebruik.

Een bedrijf dat kiest voor Xelion zit niet vast aan één operator of één ICT-dienstverlener. Dat geeft bedrijven de vrijheid om te kiezen voor de beste beltarieven zonder dat er een geheel nieuwe infrastructuur en telefoniecentrale geïmplementeerd moet worden. Dankzij de gratis app is de vast-mobiele integratie ‘state-of-the-art’. Zo wordt hosted telefonie vanuit de cloud dankzij Xelion een ervaring waar organisaties en gebruikers nooit meer zonder willen.

De hosted telefonieoplossing van Xelion uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefoniecentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden.

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen. Xelion maakt dat zakelijke telefonie en VoIP-bellen een veel rijkere ervaring wordt waarvan klanten en medewerkers elke dag het plezier en gebruikersgemak zullen ervaren.

xelion-bellen-met-pc-hardphone

DE MOBIELE APP VAN XELION, UNIEK IN Z’N SOORT

De tijd waarin we alleen op kantoor werkten op een vaste pc en vast toestel is definitief voorbij. De mobiele of digitale werkplek staat nu centraal in de zakelijke markt. Xelion heeft de vast-mobiele integratie met de unieke smartphone-app tot een ware kunst verheven. Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is zo altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Kortom:, de bereikbaarheid van elk bedrijf dat Xelion en de Xelion-app gebruikt gaat direct met stappen vooruit!
xelion-wallboard

Vaste nummer altijd voor handen

Praktische app waardoor zakelijk en privé eenvoudig gescheiden worden.

Handige koppeling met adresboek

Nooit meer dubbel gegevens invoeren.

Data over bereikbaarheid direct inzichtelijk

Overzichtelijke rapportages die in een oogopslag de bereikbaarheid tonen.

  • Image 3
  • Image 4

Xelion is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de snelst groeiende hosted telefonieplatforms in z’n soort. Dankzij het ruime aantal mogelijkheden voor een vast bedrag per maand kiezen veel MKB’ers voor de kracht van deze flexibele software. Klanten die positief vertelden over Xelion brachten reeds vele nieuwe klanten aan. Ervaringen worden gedeeld, en elke verbetering en innovatie wordt vervolgens gedeeld met alle bestaande klanten!

  • Testimonial
    Piet de Bruin, Lentink Accountants, Bekijk case

    Het aanbod dat Xelion ons deed kon bijna niet kloppen, dachten wij. Dat Xelion zo veel beter betaalbaar is dan zijn concurrenten en toch veel meer functies biedt, was eerst moeilijk te geloven. Nadat ook de implementatie probleemloos verliep en het systeem vlekkeloos werkte, was iedereen direct enthousiast over alle opties. We willen niet meer zonder.

Demo aanvragen

Je wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat je overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficiënter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.